Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі
Інгредієнти:
- курячі сердечка - 500 г
- морква - 150 г
- цибуля ріпчаста - 150 г
- помідори (1 шт.) - 100-150 г
- сметана - 120 г
- соняшникова олія для смаження
- сіль, чорний мелений перець

Приготування курячих сердечок в томатно-сметанному соусі.

Курячі сердечка розрізати навпіл, очистити від згустків крові і трубочок, добре промити.

Цибулю почистити, нарізати невеликими кубиками.

Моркву почистити, порізати кубиками, або натерти на крупній терці.

В сковорідку налити олію, добре розігріти і злегка обсмажити курячі сердечка (5 хв.).

Потім додати моркву, цибулю, посолити, поперчити, перемішати і смажити все разом на середньому вогні приблизно 10 хв. (до м’якості моркви).

Після цього додати очищений від шкірки і подрібнений в блендері помідор.(Помідор також можна подрібнити ножем).

Слідом додати сметану (за бажанням, тут можна додати ще й трошки води 50-100 г), перемішати, швидко довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 15хв.

Курячі сердечка тушковані в томатно-сметанному соусі готові. На гарнір можна подати картопляне пюре, макарон, гречану кашу.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!