Овочеве рагу з м’ясом та квасолею
Інгредієнти:
- яловичий фарш - 500 г
- квасоля червона консервована - 2 банки по 400 г
- кабачки молоді - 2 шт. (500 г)
- м’ясний бульйон - 500 мл.
- болгарський перець жовтий - 2 великі стручки
- помідори - 2-3 шт.
- ріпчаста цибуля - 1 шт.
- зелена цибуля - 1 пучок
- мелений перець чілі - 1 / 3 ч. л.
- сіль, чорний мелений перець
- оливкова олія для смаження
Приготування овочевого рагу з м’ясом та квасолею:

Цибулю нарізати півкільцями.

Кабачки помити і також нарізати півкільцями.

Перець помити, очистити від плодоніжки і насіння, нарізати крупною соломкою.

Помідори очистити від шкірки і нарізати довільними шматками.

Висипати квасолю в друшляк, зцідити рідину і промити її під протічною водою.

У великій сковороді з високими стінками на оливковій олії підсмажити цибулю до золотистого кольору.

Потім до цибулі додати кабачки і болгарський перець. Все злегка обсмажити на великому вогні, періодично помішуючи.

Не зменшуючи вогонь, до овочів додати фарш і, помішуючи, смажити, поки фарш не стане розсипчастим (приблизно 5 хв.).

Після цього додати поідори, квасолю і бульйон.

Слідом додати паприку, чорний мелений перець і сіль, все перемішати і тушити на середньому вогні 10 хв. Кришкою не накривати.

Рагу викласти в порційні тарілки, щедро притрусити січеною зеленою цибулею і подавати до столу. Овочеве рагу з м’ясом та квасолею готове.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!