Рулети з курячого філе
Інгредієнти:
- Куряче філе - 500-600 г (три грудинки).
- Сир голандський - 80 г
- Ковбаса мортаделла - 80 г
- Біле сухе вино - 100 г
- Орігано, розмарин.
- Сіль, перець до смаку.
- Оливкова олія для смаження.
Приготування:

Грудинку розрізати навпіл як на фото.

Злегка відбити, посолити, поперчити до смаку.

Зверху покласти шматок мортадели та сиру.

Закрутити в рулет і зафіксувати зубочисткою або ниткою.

В окремій посудині змішати орігано і розмарин.

Запанірувати рулети спеціями.

В розігірту сковорідку налити невелику кількість оливкової олії, потім викласти рулети і на середньому вогні обсмажити з усіх боків до золотистого кольору.

Додати вино.

Накрити кришкою і протушити 5-7 хв. щоб частково випарувалось вино і соус трошки загус. Рулети з курячого філе готові.
При подачі полити соусом, прикрасити зеленню.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!