Приготування курячого філе по-китайськи:
За бажанням, до цієї страви можна додати трошки пекучого перцю. Подають куряче філе по-китайськи з відвареним рисом.

Куряче філе нарізати невеликими смужками.

Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і нарізати крупною соломкою.

Часник подрібнити ножем.

В сковорідку налити олію, добре розігріти, викласти шматочки філе, посолити і злегка обсмажити (до білого кольору). Потім обсмажене філе викласти на тарілку.

Потім в цю ж сковорідку викласти болгарський перець і також злегка обсмажити.

До перцю додати часник і смажити ще 1 хв., помішуючи.

В окремій посудині змішати всі інгредієнти для соусу (соєвий соус, бальзамічний оцет, вода, цукор, крохмаль).

Обсмажене куряче філе додати до перцю з часником, туди ж налити підготовлений соус і, час від часу помішуючи, тушкувати на малому вогні до готовності курятини і легкого загустіння соусу (приблизно 10 хв.). Якщо соус вийде надто густим, до нього можна додати трошки води. При потребі страву досолити.

Філе з перцем викласти на відварений рис, полити соусом і подавати до столу. Куряче філе по-китайськи готове.