Український червоний борщ
Інгредієнти на 3,5 - 4 л. води:
- яловичина - 600-700 г
- буряк - 500 г
- картопля - 500 г
- морква - 200 г
- цибуля - 200 г
- помідори - 300 г або 3 ст. л. томатної пасти
- капуста - 300 г
- часник - 3-4 зубчики часнику
- лавровий лист - 3-4 шт.
- оцет - 1-2 ч. л.
- сіль, перець
Приготування:

М'ясо відварити протягом 1,5 години.

Потім нарізати м'ясо кубиками.

Додати в каструлю.

Цибулю подрібнити.

Моркву натерти на крупній терці.

Буряк помити, трохи відварити (приблизно 30 хв.) очистити від шкірки і нарізати соломкою.

Помідори ошпарити окропом, зняти шкірку і нарізати дрібними кубиками.

Капусту нашаткувати соломкою.

Буряк обсмажити на соняшниковій олії.

Потім додати помідори (чи томатну пасту), оцет і тушкувати протягом 5-7 хв.

Цибулю обсмажити на соняшниковій олії.

Додати моркву і обсмажити.

Картоплю нарізати кубиками.

У киплячий бульон додати картоплю, довести до кипіння і посолити.

Потім додати капусту і поварити на невеликому вогні 5 хв.

Тоді додати буряк і варити ще 10 хв.

Потім додати цибулю і моркву.

Додати лавровий лист, поперчити і якщо необхідно досолити.

Витиснути через часникодавку часник і відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 20-30 хв.
При подачі в тарілку додати сметану, січену зелень.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!