
Цибулю почистити та порізати кубиками.

М’ясо нарізати довільними шматками.

У каструлі, в якій буде варитися суп, на олії підсмажити цибулю до прозорого стану.

До цибулі додати м’ясо і смажити на великому вогні, періодично помішуючи, приблизно 10 хв.

Потім до м’яса налити трошки води, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати 30 хв.

Тим часом баклажани добре помити, порізати кубиками зі стороною приблизно 1,5 см.

Томати очистити від шкірки і подрібнити в блендері або порізати невеликими шматками.

Картоплю почистити, порізати кубиками.

Потім до мяса додати баклажани, перемішати, готувати 5 хв.

Слідом додати томатне пюре, перемішати і готувати ще 5 хв.

Потім в каструлю викласти картоплю,...

...налити 1,5 л. води, перемішати і на великому вогні швидко довести до кипіння. Суп добре посолити, накрити кришкою і варити приблизно 20 хв. до готовності картоплі.

В кінці приготування до супу додати лавровий лист, вичавлений через часникодавку часник, чорний мелений перець і січену зелень петрушки. Покип’ятити ще півхвилини та відставити з вогню. Каструлю накрити кришкою і залишити на 10 хв. М’ясний суп з баклажанами та помідорами готовий.