Лимонне печиво до чаю
Інгредієнти:
- вершкове масло - 160 г
- цукор - 125 г
- борошно пшеничне - 260 г
- цедра двох лимонів
- лимонний сік - 2 ст. л.
- крохмаль - 20 г
- сіль - 1 / 3 ч. л.
- цукрова пудра

Приготування лимонного печива.

У посудину просіяти борошно, додати сіль, крохмаль і перемішати.

В окрему посудину викласти розм’якле масло, цукор, цедру лимона та збити міксером.

До збитої маси додати лимонний сік, перемішати ложкою.

Потім додати просіяне борошно з крохмалом та сіллю…

…і замісити досить круте тісто.

Тісто розділити на дві частини, і скатати дві “ковбаски”, діаметром приблизно 4 см.

Кожну частину тіста загорнути в харчову плівку і залишити в холодильнику на 2 год. (можна наніч).

Потім тісто порізати ножем на кружечки, товщиною 5-7 мм.

Тістечка викласти на деко, застелене пергаментним папером, на відстані 2 см один від одного. Випікати у розігрітій до 175 °С духовці 13-14 хв. Після випікання тістечка мають залишатися світло-жовтого кольору.

Ще гарячі тістечка обваляти в цукровій пудрі, охолодити...

...і подавати до столу з горнятком запашного чаю. Лимонні тістечка готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!