Картопляний салат з редискою, огірком та руколою
Інгредієнти:
- картопля - 350 г
- редиска - 250 г
- огірок - 200 г
- рукола - невеликий пучок
- кунжут - 2 ст. л.
Для заправки:
- оливкова олія - 3 ст. л.
- оцет винний (6%) - 1 ст. л. або за смаком
- гірчиця - 1 / 2 ч. л.
- сіль, чорний мелений перець

Приготування картопляного салату з редискою, огірком та руколою.

Відварити картоплю в мундирах. Воду, у якій буде варитися картопля, слід обов’язково посолити, щоб картопля не розварилась.

Готуємо заправку. У невелику посудину налити оливкову олію, винний оцет, додати гірчицю і сіль. Все ретельно перемішати. Заправка готова.

Редиску нарізати кружальцями чи напівкружальцями, залежно від розміру.

Огірок також нарізати кружальцями чи напівкружальцями.

Ще теплу картоплю очистити від шкірки, нарізати кубиками і полити заправкою. Половину заправки залишити на потім.

Далі до картоплі додати огірок, редиску та руколу (її можна трошки порвати руками). Овочі полити заправкою, що залишилася і перемішати.

Потім додати кунжут та чорний мелений перець, при потребі досолити і ще раз все перемішати. Картопляний салат з редискою, огірком та руколою готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!