Приготування салату з броколі та цвітної капусти.
До заправки можна додати кілька листочків м’яти та чорний мелений перець.

Цвітну капусту та капусту броколі розібрати на суцвіття.

Моркву почистити і нарізати доволі товстими кружальцями.

В киплячу солену воду покласти моркву, поварити 5 хв.

Потім викласти цвітну капусту, варити 5 хв., слідом додати броколі і варити все разом ще 5 хв.

Після чого вміст каструлі відкинути на друшляк і остудити під струменем холодної води.

Готуємо заправку. Листя базиліка та часник подрібнити ножем.

Часник з базиліком викласти у невелику посудину, посолити і додати оливкову олію.

Потім додати лимонний сік і все перемішати.

Відварені овочі (броколі, цвітну капусту та моркву) викласти в миску, додати заправку і перемішати, при потребі досолити. Салат з броколі та цвітної капусти готовий.