Кабачки зі щавлем
Інгредієнти:
- кабачки (молоді) - 700 г
- томати (некислі) - 250-300 г (2 невеликі шт.)
- щавель - 100 г (один пучок)
- болгарський перець - 200 г
- зелена цибуля - один пучок
- часник - 1-2 зубчики
- рослинна олія - для смаження
- цукор - 1 ч. л.
- борошно - 3-4 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець - за смаком

Приготування кабачків зі щавлем.

Щавель (без стебел) помити і крупно нарізати.

Зелену цибулю подрібнити ножем.

Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і нарізати маленькими кубиками.

Помідори занурити на 20 с. в окріп, зняти з них шкірку і також нарізати маленькими кубиками.

На сковорідці розігріти невелику кількість рослинної олії, викласти туди перець з нарізаною цибулею і потушкувати 5 хв.

Потім додати щавель, помідори і цукор. Перемішати, посолити і поперчити за смаком, накрити кришкою і на маленькому вогні тушкувати 15 хв.

Тим часом кабачки порізати кружальцями товщиною 5 мм.

Кабачки обваляти в добре підсоленому борошні.

Викласти на сковорідку з добре розігрітою олією і підсмажити на середньому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Кожну порцію підсмажених кабачків слід викласти на тарілку з паперовим рушничком чи салфеткою, які вбируть зайвий жир. Ще теплі кабачки при потребі досолити.

Тушковані овочі довести до кипіння, додати до них кабачки і вичавлений часник. Акуратно перемішати, накрити кришкою і на малому вогні тушкувати ще 3-5 хв. Кабачки зі щавлем готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!