
Цибулю почистити і порізати маленькими кубиками.

Моркву також почистити і порізати кубиками зі стороною приблизно 1 см.

Цвітну капусту розібрати на суцвіття. Якщо використовуєте брюсельську капусту, – залишіть її цілою.

Картоплю почистити і порізати кубиками зі стороною приблизно 1,5 см.

Куряче філе помити і також порізати невеликими кубиками.

Болгарський перець очистити від плодоніжки і насіння, порізати маленькими кубиками.

В каструлі, де буде варитися суп, розігріти 2-3 ст. л. оливкової олії. Якщо використовується рафінована соняшникова олія, – то до неї ще можна додати 1 ст. л. вершкового масла. В каструлю викласти цибулю з морквою і смажити на середньому вогні, час від часу помішуючи, до ледь золотистого кольору цибулі.

Потім додати порізане куряче філе, трошки посолити і тушкувати приблизно 10 хв., періодично помішуючи.

Після цього в каструлю викласти болгарський перець, капусту і картоплю.

Все залити окропом, довести до кипіння, поперчити і посолити за смаком і варити 10 хв.

Потім додати зелений горошок і кукурудзу. Довести до кипіння і варити ще 5-10 хв.

Далі до супу додати вершки…

… подрібнену зелень петрушки і, за бажанням, 1 лавровий листок. Суп довести до кипіння і через 1-2 хв. відставити з вогню. Овочевий суп з куркою та вершками готовий.