Яйця “Меттерніх”
Інгредієнти:
- яйця - 4 шт.
- печериці - 300 г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- твердий сир (в мене пармезан) - 50 г
- зелень петрушки
- сіль, перець
Приготування:

Печериці промити, нарізати плюстерками.

Розтопити на сковорідці 1 ст. л. вершкового масла і обсмажити гриби, помішуючи, (приблизно 15 хв.). Посоліть гриби під час смаження.

Розбити в посудину яйця, посолити, поперчити і добре вимішати.

Сир натерти на середній терці.

Обсмажені гриби викласти в форму для запікання.

Залити яйцями.

Зверху притрусити тертим сиром і поставити в розігріту до 180 °С духовку, запікати 20 хв.

Яйця “Меттерніх” готові.
При подачі притрусити посіченою зеленню петрушки.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!