Оселедець під шубою
Інгредієнти:
- картопля - 200 г
- філе оселедеця - 200 г
- буряк - 250 г
- морква - 150 г
- цибуля - 150 г
- яйця - 2 шт.
- майонез - 400 г
Приготування:

Відварену в мундирах картоплю почистити і натерти на крупній терці.

Очистити оселедець від шкірки (якщо вона є) і нарізати невеликими кубиками.

Цибулю нарізати дрібними кубиками.

Відварені вкруту яйця потерти на крупній терці.

Варену моркву почистити і натерти на крупній терці.

Варений буряк почистити і натерти на дрібній терці.

В посудину, в якій будете готувати салат, першим шаром викласти картоплю і добре змастити майонезом.

Другим шаром викласти оселедець і змастити майонезом.

На оселедець викласти цибулю, змастити майонезом.

На цибулю викласти яйця і змастити майонезом.

Наступним шаром викласти моркву і також змастити майонезом.

Останнім (тонким) шаром викласти тертий на дрібній терці буряк по всій поверхні. Після того як приготування салату закінчено, покладіть його на 3 год. (можна і на ніч) в холодильник настоятися. Оселедець під шубою готовий.
Для прикраси салату можна використати зелень петрушки, фігурно нарізану варену моркву та майонез.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!