Приготування:
Для приготування картопляних зразів з м'ясом в першу чергу потрібно зварити картоплю в мундирах, м'ясо і яйця для начинки (1-2 шт.).

Відварене м'ясо пропустити через м'ясорубку.

Цибулю нарізати дрібними кубиками і підсмажити на олії до золотистого кольору.

Яйця нарізати дрібними кубиками.

Петрушку дрібно посікти.

М'ясо, цибулю, яйця і петрушку покласти в посудину, посолити, поперчити і перемішати.

Додати приблизно 3 ст. л. бульйону (в якому ми відварювали м'ясо) і все добре вимісити. Готова начинка повинна бути не дуже розсипчастою.

Відварену в мундирах картоплю почистити, пропустити через м'ясорубку.

Додати до картоплі 2 яйця, посолити, поперчити і добре вимісити.

Потім додати 3-4 ст. л. борошна і знову все вимісити.

З невеликого шматка картопляного тіста на дощечці, посипаній борошном, сформувати паляничку товщиною 7-8 мм. В центр палянички викласти начинку і злегка її втрамбувати.

Краї палянички згорнути до середини, зліпити і надати потрібної форми. Періодично присипайте руки борошном, щоб до них не липло тісто.

Запанірувати зрази в борошні.

Запаніровані зрази смажити на олії на середньому вогні до готовності (приблизно 5 хв. з кожного боку). Картопляні зрази з м’ясом готові.