Картопля з сиром та зеленню
Інгредієнти:
- картопля - 600 г
- сир - 300 г
- молоко - 70 мл.
- цибуля - 50 г
- по 1 ст. л. січеної зелені петрушки та кропу
- яблуко - 70 г
- відварені яйця - 2 шт.
Приготування:

Картоплю почистити, відварити в підсоленій воді.

Поки вариться картопля, в посудину викласти сир, додати молоко і добре перемішати. В кінцевому результаті отримана маса повинна мати консистенцію сметани. Якщо маса загуста, можна додати ще трішки молока.

Відварені вкруту яйця нарізати дрібними кубиками.

Зелень петрушки і кропу дрібно посікти.

Цибулю порізати дрібними кубиками.

Яблуко очистити від шкірки, від серцевини і нарізати дрібними кубиками.

Всі підготовлені інгредієнти викласти в посудину із сирною масою.

Посолити, поперчити і все добре перемішати. Сирна маса готова. Відварену картоплю викласти на тарілки і подавати з сирною масою.
При подачі картоплю поперчити, можна полити оливковою олією, чи розтопленим вершковим маслом.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!