Медовий сир з виноградом
Інгредієнти:
- виноград зелений без кісточок - 150 г
- сир знежирений - 250 г
- мед - 3 ст. л.
- білок - 2 шт.
- лимон - 1/2 шт.
- цукрова пудра - 1 ст. л.
- коньяк чи бренді (за бажанням) - 1 ст. л.

Приготування:

З лимона вичавити сік.

Натерти цедру лимона.

Виноград промити. Кожну виноградину розрізати навпіл.

Полити невеликою кількістю лимонного соку і притрусити цукровою пудрою.

В посудину покласти сир, мед, цедру лимона і вилити решту лимонного соку.

Все добре перетерти ложкою (можна використати блендер).

Після цього додати виноград і, за бажанням, коньяк.

В окремій посудині збити 2 білки з дрібкою солі і додати до сирної маси.

Все добре перемішати. Медовий сир з виноградом готовий.
Перед подачею десерт охолодити, знову розмішати і викласти в креманки. Прикрасити "засніженими" виноградинами :)
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!