Картопляно-курячі котлети
Інгредієнти:
- картопля - 500 г
- куряче філе - 250 г
- шинка - 150 г
- січена зелень кропу, петрушки, базиліку - 2 ст. л.
- яйця - 2 шт.
- молоко - 2 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець
- панірувальні сухарі
- олія для смаження
Приготування:

Куряче філе і шинку відварити у злегка підсоленій воді і нарізати дрібними кубиками.

Почищену картоплю відварити, зцідити воду і добре розтовкти м'ялкою.

До картопляного пюре додати порізані шинку і куряче філе та вимішати.

Петрушку, кріп і базилік дрібно посікти.

До пюре додати яйце, подрібнену зелень, посолити і поперчити до смаку.

Все добре вимішати.

З готової маси сформувати котлети.

Котлети обмакати в яєчно-молочній суміші (до яйця додати 2 ст. л. молока, посолити, поперчити і збити вінчиком) і запанірувати в сухарях.

Запаніровані котлети обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки на середньому вогні. Картопляно-курячі котлети готові.
Картопляно-курячі котлети подавати до столу гарячими зі сметаною, чи з овочевим салатом.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!