Салат “Грецький”
Інгредієнти:
- помідори - 400 г
- болгарський перець - 350 г
- огірки - 400 г
- цибуля - 150 г
- бринза, або сир Фета - 200 г
- оливки чорні без кісточок - 150 г
Для заправки:
- оливкова, чи соняшникова олія - 5 ст. л.
- лимонний сік - 2 ст. л. (половина середнього лимона)
- сіль, перець.
Приготування:

Нарізати соломкою болгарський перець.

Цибулю нарізати півкружельцями.

Нарізати півкружельцями огірки.

Крупними кусочками нарізати помідори.

Нарізати кубиками бринзу (або Фета).

Всі інгредієнти викласти в салатницю, посолити, поперчити, додати лимонний сік і олію та вимішати. Потім обережно викласти бринзу (бринзу не перемішувати щоб не втратила форму бо вона досить ніжна) і цілі оливки. Прикрасити зеленню. “Грецький” салат готовий.
Мій чоловік любить, коли в “Грецький” салат я додаю часник =). Спробуйте ще й такий варіант, може і Вам сподобається.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!