Салат з латука і тунця
Інгредієнти:
- латук - пучок
- помідори - 300 г
- чорні оливки - 150 г
- ріпчаста цибуля - 100 г
- тунець в олії - 200 г
- пармезан - 50 г (за бажанням)
- оливкова олія
- сік з половини лимона
- сіль, чорний мелений перець
Приготування салату з латука і тунця:

Цибулю очистити і нарізати кільцями.

Нарізану цибулю замочити у холодній воді і додати трішки оцту.

Помідори помити, нарізати дольками.

Тунець разом з олією викласти з банки в посудину і акуратно розділити на невеликі шматки.

Салат добре промити, обсушити і порвати руками.

Латук, помідори, цибулю (цибулю процідити) і тунець викласти в посудину, заправити лимонним соком.

Додати оливкову олію.

Посолити і поперчити.

Все акуратно перемішати.

Салат викласти в порційну тарілку, прикрасити оливками і скибочками пармезану. Салат з латука і тунця готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!