Болгарський перець з сиром, часником і оливками
Інгредієнти:
- болгарський перець - 2 шт.
- сир твердий - 100 г
- сир кисломолочний - 100 г
- оливки чорні - 9-10 шт.
- зелена цибуля
- часник - 1-2 зубчики
- сметана або майонез - 3-4 ст. л.
- сіль, чорний мелений перець
Приготування закуски з болгарського перцю:

Оливки дрібно порізати.

Зелену цибулю теж дрібно порізати.

Твердий сир натерти на дрібній терці.

В посудину викласти тертий твердий сир, кисломолочний сир, сметану, витиснути часник і все добре розім’яти ложкою.

До сиркової маси додати порізані оливки і зелену цибулю, посолити, поперчити ...

... і перемішати.

Перець помити, очистити від плодоніжки та насіння і повздовжньо розрізати на шість частин.

Сиркову масу викласти на частинки болгарського перцю (можна з допомогою кулінарного шприца). Закуска з болгарського перцю, сиру і часника готова.
Можна прикрасити оливками чи зеленню.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!