Гарбузові оладки з корицею

Гарбузові оладки з корицею.
Інгредієнти:
  • гарбуз - 300-350 г
  • яйця - 2 шт.
  • пшеничне борошно - 200 г
  • молоко - 100 мл
  • цукор - 50 г (або за смаком)
  • кориця - 1 / 2 ч. л. (або за смаком)
  • ванільний цукор - 1 / 2 ч. л.
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л.
  • дрібка солі
  • соняшникова рафінована олія - для смаження
Гарбузові оладки з корицею. Інгредієнти.
Приготування гарбузових оладок з корицею.

Всім любителям гарбуза хочу запропонувати смачний і легкий в приготуванні рецепт гарбузових оладок з корицею. Такі оладки ще можна урізноманітнити такими додатковими інгредієнтами, як апельсинова чи лимонна цедра, сушена журавлина, родзинки і інше.

Подрібнюємо гарбуз в блендері.
Гарбуз очистити від шкірки, порізати кубиками і подрібнити в блендері до пюреподібного стану.
Збиваємо яйця.
Яйця збити вінчиком.
Змішуємо.
До яєць додати гарбузове пюре і молоко.
Перемішано.
Все ретельно перемішати.
Змішуємо сухі інгредієнти.
В окрему посудину просіяти борошно, додати всі сухі інгредієнти (цукор, корицю, ванільний цукор, дрібку солі і розпушувач). Перемішати.
Додаємо борошно до гарбузової маси.
Борошно частинами додати до гарбузової суміші, щоразу все ретельно перемішуючи.
Ретельно перемішуємо.
В результаті має вийти доволі густа суміш (як на фото).
Смажимо оладки з гарбуза.
На сковорідці розігріти зовсім трошки олії і столовою ложкою викласти оладки.
Гарбузові оладки з корицею готові.
Смажити оладки на малому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Теплі оладки при подачі полити медом чи кленовим сиропом і посипати грецькими горіхами. Також можна подавати їх зі сметаною. Гарбузові оладки з корицею готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 24738
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2014-11-07
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (11):Тетяна | 2014-11-20
А можна гарбуз просто натерти на терці?
Люба | 2014-11-20
Так, гарбуз можна натерти на терці з маленькими отварами без “зубчиків”, але тоді, можливо, доведеться дати трошки менше борошна.
Марія | 2014-11-23
Не получилося!
Люба | 2014-11-23
Що саме у Вас не вийшло?
Тетяна | 2014-11-26
... натерла гарбузик на терку... Такі смачненькі вийшли) А аромат кориці робить їх просто неперевершеними) Дякую за рецепт, Любо!
Люба | 2014-11-26
На здоров’я :)
Анна | 2015-12-17
Дуже смачні! Суперррр! Солодкі, м’якенькі з ароматом кориці! Насолода!
Люба | 2015-12-18
Анно, я дуже рада, що оладки Вам так засмакували. Дякую за відгук :)
Тетяна | 2017-11-29
Пані Любцю, підкажіть, будь ласка, а можна замість молока давати сироватку або кeфір?
Люба | 2017-11-30
Так, можна.
Ольга | 2020-03-23
Надзвичайнооооо смачні вийшли!
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору