Приготування бутербродів з печеним перцем та сиром.
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло 17 бутербродів.

Перець змастити олією і поставити під гриль, або в максимально розігріту духовку. Рівномірно запекти його, періодично обертаючи. Щоб потім легко зняти шкірку, запечений перець загорнути в поліетиленовий пакет і залишити приблизно на 10 хв.

Батон порізати скибками товщиною приблизно 1 см (або купити вже нарізаний ) і з обох боків злегка підрум’янити на сковорідці.

Кожну скибку батона натерти часником.

Перець вийняти з поліетиленового пакету, очистити від шкірки, насіння та плодоніжки і нарізати короткою соломкою.

Зелень петрушки посікти ножем.

До перцю додати посічену петрушку і оливкову олію. Трошки посолити і перемішати.

Сир порізати невеликими кубиками або потерти на крупній терці.

На скибки батона викласти перець з петрушкою, а зверху – кубики сиру. Бутерброди з печеним перцем та сиром готові.