Приготування бутербродів з печеним перцем та сиром.
Із вказаної кількості інгредієнтів у мене вийшло 17 бутербродів.
Перець змастити олією і поставити під гриль, або в максимально розігріту духовку. Рівномірно запекти його, періодично обертаючи. Щоб потім легко зняти шкірку, запечений перець загорнути в поліетиленовий пакет і залишити приблизно на 10 хв.
Батон порізати скибками товщиною приблизно 1 см (або купити вже нарізаний ) і з обох боків злегка підрум’янити на сковорідці.
Кожну скибку батона натерти часником.
Перець вийняти з поліетиленового пакету, очистити від шкірки, насіння та плодоніжки і нарізати короткою соломкою.
Зелень петрушки посікти ножем.
До перцю додати посічену петрушку і оливкову олію. Трошки посолити і перемішати.
Сир порізати невеликими кубиками або потерти на крупній терці.
На скибки батона викласти перець з петрушкою, а зверху – кубики сиру. Бутерброди з печеним перцем та сиром готові.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 13885
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2013-07-10
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (2):Світлана | 2013-07-11