Інгредієнти:
кефір - 400 г;
пшеничне борошно - 320 г;
соняшникова рафінована олія - 50 мл;
яйця - 2 шт.;
сода - 1 ч. л.;
цукор - 1 ч. л.;
сіль - 1 ч. л. (без гірки);
зелена цибуля - 102 г (2 пучки);
яйця варені накруто - 5-6 шт.;
вершкове масло (розтоплене) - 30 г;
сіль - 1 ч. л. (без гірки);
чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти:
капуста - 350 г;
цибуля - 120 г;
солодкий перець - 120 г;
морква - 120 г;
карі - 1/2 ч. л.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
зелень петрушки;
соняшникова рафінована олія - для смаження;
сметана - 150 г;
яйця (крупні) - 2 шт.;
сіль - 1 ч. л.;
цукор - 1 ч. л.;
розпушувач для тіста - 1 ч. л. з вершком;
борошно - 6-7 ст. л.
Інгредієнти:
пшеничне борошно в/г - 250 г;
масло вершкове - 150 г;
цукор - 1 ч. л.;
вода - 3-4 ст. л.;
копчена грудинка або бекон - 200 г;
курячі яйця - 3 шт.;
вершки (21%) - 300 мл;
напівтвердий сир (у мене Голандський)-150 г;
сіль, чорний мелений перець;
мускатний горіх - дрібка.
Інгредієнти:
вода - 250 мл;
свіжі дріжджі - 20 г;
оливкова чи соняшникова олія - 4 ст. л.;
цукор - 2 ч. л. без вершка;
орегано - 1 / 2 ч. л.;
помідори - 950 г;
баклажани - 350 г;
ріпчаста цибуля - 150 г;
сир Моцарелла - 250 г;
базилік - 7-10 листочків;
каперси - 3 - 4 ст. л.;
сіль, чорний мелений перець.
Інгредієнти: пшеничне борошно в/г - 200 г;
маргарин або вершкове масло - 100 г;
холодна вода - 4-6 ст. л.;
листя шпинату (без стебел) - 400 г;
сир Фета - 200 г;
вершки (у мене 20% жирності) - 200 г;
яйця - 2 шт.;
оливкова олія - 2 ст. л.;
вершкове масло - 2 ст. л.;
мелений мускатний горіх - 1 / 2 або за смаком;
ріпчаста цибуля - 150 г.
Інгредієнти: вода - 250 мл;
пшеничне борошно в/г - 400 г;
оливкова олія - 4 ст. л.;
свіжі дріжджі - 20 г;
цукор - 2 ч. л.;
помідори - 600 г;
цукор, сіль, чорний мелений перець;
сушений орегано - 1 / 2 ч. л.;
артишоки в олії - 120 г;
печериці в олії (в мене мариновані) - 100 г;
чорні оливки - 80 г;
каперси - 50 г;
філе анчоуса - 12 шт.;
сир моцарелла - 200 г.
Інгредієнти: пшеничне борошно - 400 г;
вода - 250 мл;
свіжі дріжджі - 20 г;
оливкова чи соняшникова олія - 2 ст. л.;
цукор - 2 ч. л.;
сіль - 1 ч. л.;
помідори свіжі - 600 г, або помідори у власному соці 450 г;
чорний мелений перець;
орегано - 1 / 2 ч. л.;
філе анчоуса - 20-25 шт.;
каперси - 2 ст. л.;
ріпчаста цибуля (невелика) - 1 шт.;
сир моцарелла - 200 г;
перець чілі - 1 стручок.
Інгредієнти: вода - 200 мл.;
пшеничне борошно - 300 г;
свіжі дріжджі - 20 г;
соняшникова олія - 2 ст. л.;
цукор - 2 ч. л.;
гречана крупа - 1 склянка (180 г);
картопля - 600 г;
ріпчаста цибуля - 200 г;
сирий / копчений шпондер - 150-200 г;
часник - 3-4 зубчики;
сіль, чорний мелений перець;
яйце - 1 шт.
Інгредієнти: борошно пшеничне - 600 г;
вода - 250 мл;
молоко - 250 мл;
свіжі дріжджі - 30 г;
цукор - 1 ч. л.;
гарбуз - 600 г;
сир Сулугуні - 300 г;
ріпчаста цибуля - 250 г;
сушений чебрець - 2 ч. л.;
соняшникова рафінована олія - 3 ст. л.;
вершкове масло;
сіль, чорний мелений перець.
Інгредієнти: пшеничне борошно - 250 г;
яйця - 3 шт.;
вершкове масло або маргарин - 100 г;
холодна вода - 3 ст. л.;
гриби (печериці) - 400 г;
куряче філе - 300 г;
броколі (суцвіття) - 200 г;
ріпчаста цибуля - 150 г;
соняшникова рафінована олія - для смаження;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
вершки (у мене 20% жирності) - 200 г;
напівтвердий сир типу Гауда, Голандський - 150 г;
мускатний горіх (порошок) - 1 / 2 ч. л.(за бажанням).