Інгредієнти: зелень петрушки (без грубих стебел) - 100 г;
часник - 10 великих зубчиків;
винний оцет і лимонний сік - 3 ст. л. (по 1.5 ст. л.);
оливкова олія - 8 ст. л.;
сіль - 2 ч. л. або за смаком.
Інгредієнти: філе солених анчоусів - 6-7 шт.;
вершки (20%) - 100 мл;
часник - 2 зубчики;
оливкова олія - 2 ст. л.;
винний оцет (у мене білий) - 2 ст. л.;
вершкове масло - 40 г;
чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: яєчні жовтки - 3 шт.;
вершкове масло - 120-150 г;
лимонний сік - 1 / 2 - 1 ст. л.;
свіжомелений білий перець, сіль - за смаком;
холодна вода - 1 ст. л.
Інгредієнти: яйце - 1 шт.;
варені жовтки - 2 шт.;
лимонний сік - 1,5-2 ст. л.;
рослинна рафінована олія (в мене «Олейна»™) - 130-150 мл.;
подрібнена зелена цибуля - 3 ст. л.;
подрібнені мариновані огірки - 1 ст. л. з вершком;
мариновані каперси - 1 ст. л. з вершком;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: йогурт натуральний (без цукру) - 100 мл;
яйця - 2 шт.;
сметана 1 ст. л.;
гірчиця (у мене баварська) - 0,5 ч. л.;
кріп, петрушка - по 2-3 гілочки;
зелена цибуля - 3 пера;
часник - 1 зубчик;
сіль
Інгредієнти: білі сушені гриби - 50-60 г (дві жмені);
ріпчаста цибуля - 150 г;
борошно - 1 повна ст. л.;
соняшникова рафінована олія для смаження;
сіль, свіжомелений чорний перець
Інгредієнти: вершкове масло - 50 г;
борошно - 40 г;
молоко - 500 мл;
мускатний горіх - 1 / 3 ч. л.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком
Інгредієнти: корінь хрону - 100 г; сметана - 200 г; сіль - 1 ч. л. без вершка або за смаком; цукор - 1 ч. л. без вершка або за смаком
Інгредієнти: помідори у власному соці - 1 л.; фарш яловичий або телячий - 200-250 г; білі гриби (сушені) - одна велика жменя; горіхи грецькі - 40 г; горіхи кедрові - 20 г; стебла селери - 2 шт.; морква - 150 г; цибуля ріпчаста - 150 г; червоне сухе вино - 80 мл.; оливкова олія - 100 мл.; сіль...