‹‹ на попередню сторінку

Десерти і напої

Всього рецептів в категорії: 38
23573
0
Сирники з манкою
Інгредієнти: кисломолочний сир 5% - 400 г; яйце (невелике) - 1 шт.; манка (дрібного помолу) - 2-2,5 ст. л. (залежить від вологості сиру); цукор - 1,5 ст. л.; ванільний цукор - 1 ч. л.; дрібка солі; соняшникова рафінована олія - для смаження; варення, сметана - для подачі; пшеничне борошно - для формування сирників.
15791
2
Десерт «Мандарини в білому шоколаді»
Інгредієнти: білий шоколад - 200 г; вершки 20% жирності - 150 г; натуральний несолодкий йогурт без наповнювачів - 250 г; мандарини без кісточок - 6-7 шт.; чорний шоколад і / чи подрібнені горішки - за смаком.
26145
4
Полунично-сметанкове желе
Інгредієнти: сметана (у мене 20%) - 650 г; желатин - 2 ст. л.; молоко - 100 мл; цукор - 140 г; ванільний цукор - 1 ст. л.; полуниця - 350 г; кип’ячена вода - 100 мл
47879
3
Тірамісу
Інгредієнти: сир маскарпоне - 500 г; цукор - 100 г; яйця великого розміру - 4 шт.; печиво савоярді - 24 шт. (200 г); заварна кава - 300 мл (3 ч. л. з вершком на 300 мл води); ром (кавовий лікер, коньяк, бренді) - 2-3 ч. л.; какао-порошок або тертий чорний шоколад - для посипки.
19560
10
Оладки з яблуками та вівсянкою
Інгредієнти: зелені яблука - 250 г; вівсяні пластівці - 80 г; молоко - 200 мл; борошно - 150 г; яйця - 2 шт.; вершкове масло - 30 г; кориця - 1 / 2 ч. л.; розпушувач - 1 ч. л. без вершка; цукор - 2-3 ст. л.; ванільний цукор - 1 ч. л.; дрібка солі; соняшникова рафінована олія - для смаження.
11615
9
Полуничне морозиво на згущеному молоці
Інгредієнти: полуниця - 250-300 г; вершки 33 % жирності - 400 мл; згущене молоко - 1 банка (370 г).
99751
4
Чорнослив з горіхами в сметані
Інгредієнти: чорнослив без кісточки (у мене в’ялений) - 100 г; ядра грецького горіха - 50 г; сметана (у мене 15% жирності) - 300 г; цукрова пудра - 3 ст. л. без вершка; ванільний цукор - 1 ч. л. без вершка; шматочок чорного шоколаду.
10192
3
Кутя
Інгредієнти: крупа з м’якої пшениці шліфована - 200 г (1 склянка); мак - 100 г (півсклянки); ядра грецького горіха - 100 г; родзинки (світлі) - 100 г; мед - 2 ст. л. або за смаком; узвар - приблизно 300 мл; сіль - 1 / 3 ч. л.
7994
1
Узвар
Інгредієнти: сушені яблука - 200 г; сушені груші - 200 г; сушені сливи (чорнослив) - 200 г; мед і / чи цукор (при потребі) - за смаком.
25008
12
Гарбузові оладки з корицею
Інгредієнти: гарбуз - 300-350 г; яйця - 2 шт.; пшеничне борошно - 200 г; молоко - 100 мл; цукор - 50 г (або за смаком); кориця - 1 / 2 ч. л. (або за смаком); ванільний цукор - 1 / 2 ч. л.; розпушувач для тіста - 1 ч. л.; дрібка солі; соняшникова рафінована олія - для смаження.
UA RU