Інгредієнти: кисломолочний сир 5% - 400 г;
яйце (невелике) - 1 шт.;
манка (дрібного помолу) - 2-2,5 ст. л. (залежить від вологості сиру);
цукор - 1,5 ст. л.;
ванільний цукор - 1 ч. л.;
дрібка солі;
соняшникова рафінована олія - для смаження;
варення, сметана - для подачі;
пшеничне борошно - для формування сирників.
Інгредієнти: білий шоколад - 200 г;
вершки 20% жирності - 150 г;
натуральний несолодкий йогурт без наповнювачів - 250 г;
мандарини без кісточок - 6-7 шт.;
чорний шоколад і / чи подрібнені горішки - за смаком.
Інгредієнти: сметана (у мене 20%) - 650 г;
желатин - 2 ст. л.;
молоко - 100 мл;
цукор - 140 г;
ванільний цукор - 1 ст. л.;
полуниця - 350 г;
кип’ячена вода - 100 мл
Інгредієнти: сир маскарпоне - 500 г;
цукор - 100 г;
яйця великого розміру - 4 шт.;
печиво савоярді - 24 шт. (200 г);
заварна кава - 300 мл (3 ч. л. з вершком на 300 мл води);
ром (кавовий лікер, коньяк, бренді) - 2-3 ч. л.;
какао-порошок або тертий чорний шоколад - для посипки.
Інгредієнти: зелені яблука - 250 г;
вівсяні пластівці - 80 г;
молоко - 200 мл;
борошно - 150 г;
яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 30 г;
кориця - 1 / 2 ч. л.;
розпушувач - 1 ч. л. без вершка;
цукор - 2-3 ст. л.;
ванільний цукор - 1 ч. л.;
дрібка солі;
соняшникова рафінована олія - для смаження.
Інгредієнти: полуниця - 250-300 г;
вершки 33 % жирності - 400 мл;
згущене молоко - 1 банка (370 г).
Інгредієнти: чорнослив без кісточки (у мене в’ялений) - 100 г;
ядра грецького горіха - 50 г;
сметана (у мене 15% жирності) - 300 г;
цукрова пудра - 3 ст. л. без вершка;
ванільний цукор - 1 ч. л. без вершка;
шматочок чорного шоколаду.
Інгредієнти: сушені яблука - 200 г;
сушені груші - 200 г;
сушені сливи (чорнослив) - 200 г;
мед і / чи цукор (при потребі) - за смаком.
Інгредієнти: гарбуз - 300-350 г;
яйця - 2 шт.;
пшеничне борошно - 200 г;
молоко - 100 мл;
цукор - 50 г (або за смаком);
кориця - 1 / 2 ч. л. (або за смаком);
ванільний цукор - 1 / 2 ч. л.;
розпушувач для тіста - 1 ч. л.;
дрібка солі;
соняшникова рафінована олія - для смаження.