Приготування гарбузових оладок з корицею.
Всім любителям гарбуза хочу запропонувати смачний і легкий в приготуванні рецепт гарбузових оладок з корицею. Такі оладки ще можна урізноманітнити такими додатковими інгредієнтами, як апельсинова чи лимонна цедра, сушена журавлина, родзинки і інше.

Гарбуз очистити від шкірки, порізати кубиками і подрібнити в блендері до пюреподібного стану.

Яйця збити вінчиком.

До яєць додати гарбузове пюре і молоко.

Все ретельно перемішати.

В окрему посудину просіяти борошно, додати всі сухі інгредієнти (цукор, корицю, ванільний цукор, дрібку солі і розпушувач). Перемішати.

Борошно частинами додати до гарбузової суміші, щоразу все ретельно перемішуючи.

В результаті має вийти доволі густа суміш (як на фото).

На сковорідці розігріти зовсім трошки олії і столовою ложкою викласти оладки.

Смажити оладки на малому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Теплі оладки при подачі полити медом чи кленовим сиропом і посипати грецькими горіхами. Також можна подавати їх зі сметаною. Гарбузові оладки з корицею готові.