Готуємо гречку з грибами на сковороді.
Як смачно приготувати гречку? Приготуйте гречку з грибами на сковороді за нижчеподаним рецептом. Готова гречка виходить розсипчаста, запашна, з насиченим смаком. Таку гречку з грибами на сковороді можна приготувати на обід чи на вечерю.
Гречку промити, викласти на сито, щоб стекла вода. Гречку висипати на суху сковорідку. Смажити, помішуючи, на середньому вогні до сухості (7-8 хв.).
У сковорідку влити олію. Викласти порізані кубиками моркву і цибулю, смажити на середньому вогні, помішуючи, 7-8 хв.
Потім викласти подрібнений часник, смажити 1 хв.
Шампіньйони нарізати плястерками і додати в сковорідку,посолити, поперчити за смаком.
Смажити 6-7 хв, періодично помішуючи.
Додати підсмажену гречку. Перемішати.
Влити воду. Досолити та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімального. Накрити кришкою, готувати 15 хв.
Потім все швидко перемішати. Вимкнути вогонь.
Залишити під кришкою ще на 15 хв.
Гречка з грибами на сковороді готова.