Запечена картопля з часниковим маслом

Запечена картопля з часниковим маслом рецепт.
Підписка Youtube Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
  • картопля невелика - 6 шт.
  • рослинна олія - для змащування картоплі
  • вершкове масло - 40 г
  • часник - 3 зубчики
  • зелень кропу
  • сіль - за смаком

Готуємо запечену картоплю з часниковим маслом.

Надрізаємо картоплю навхрест.
Картоплю помити. Надрізати навхрест до половини картоплі.
Картопля вариться.
Картоплю залити водою, посолити, довести до кипіння і варити 10 хв.
Змащена олією картопля на деко.
Потім картоплю викласти на деко надрізом догори, змастити рослинною олією і помістити у заздалегідь розігріту до 190°С духовку на 30 хв.
Подрібнена зелень кропу.
Готуємо часникове масло. Зелень кропу подрібнити ножем.
Розм’якле масло.
В мисочку викласти розм’якле вершкове масло.
Додаємо кріп і сіль до масла.
До масла додати зелень кропу, посолити.
Додаємо часник.
Вичавити часник.
Перемішуємо.
Все ретельно перемішати. Часникове масло готове.
Кладемо часникове масло в надрізи картоплі.
Запечену картоплю вийняти з духовки. В середину кожної ще гарячої картоплини викласти часникове масло і одразу подавати до столу.
Запечена картопля з часниковим маслом готова.
Запечена картопля з часниковим маслом готова.
Дивитись відеорецепт Запечена картопля з часниковим маслом в YouTube.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 28462
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2022-11-13
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (2):Володимир | 2022-11-17
Доброго дня. Немає опису на скільки класти до духової шафи.
Люба | 2022-11-18
Доброго дня, Володимире! При якій температурі і скільки часу запікати картоплю вказано у третьому кроці 😊
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору