Інгредієнти: картопля невелика - 6 шт.;
рослинна олія - для змащування картоплі;
вершкове масло - 40 г;
часник - 3 зубчики;
зелень кропу;
сіль - за смаком.
Інгредієнти: капуста білокачанна - 1 кг;
цибуля ріпчаста - 200 г;
морква - 200 г;
часник - 4 зубчики;
томатна паста - 1 ст. л.;
насіння кмину (за бажанням) - 1 ч. л.;
порошок солодкої паприки (у мене копчена) - 1/3 ст. л.;
лавровий лист - 1-2 шт.;
зелень кропу і петрушки;
вода - 70 мл;
олія соняшникова рафінована (для смаження) - 70 мл;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: гречка - 200 г (1 скл.);
вода - 400 мл (2 скл.);
шампіньйони - 200 г;
ріпчаста цибуля - 100 г;
морква - 100 г;
часник - 1-2 зубчики;
соняшникова рафінована олія - 50 мл;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: скумбрія (без голів та нутрощів) - 2 шт. (700 г);
помідори (невеликі) - 2-3 шт.;
цибуля ріпчаста (невелика) - 2 шт.;
кунжут - 1 ч. л.;
сік з половини лимону (або за смаком);
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
соняшникова рафінована олія - для змащування форми та риби.
Інгредієнти: м’ясо (яловичина) - 500 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
порошок солодкої паприки - 1 ст. л. (з невеликою гіркою);
пшеничне борошно - 1 ст. л.;
сметана - 2 ст. л.;
олія соняшникова рафінована - 3-4 ст. л.;
вода - 150 мл;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: гарбуз - 400 г;
яйця - 2 шт.;
часник - 3-4 зубчики;
зелень петрушки;
пшеничне борошно - 4 ст. л.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
соняшникова рафінована олія - для смаження;
сметана - для подачі.
Інгредієнти: цвітна капуста - 700 г;
сметана (20%) - 3 ст. л.;
молоко - 50 мл;
яйця - 2 шт.;
гранульований часник - 1/2 ч. л.;
гірчиця - 1 ч. л.;
напівтвердий сир - 120 г;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
вершкове масло - для змащування форми;
панірувальні сухарі.
Інгредієнти: гарбуз мускатний - 500 г;
сметана (20% жирності) - 180 г;
часник - 2-3 зубчики;
порошок солодкої паприки - 1 ч. л.;
зелень кропу і петрушки ;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
соняшникова рафінована олія - для смаження.
Інгредієнти: часник - 2 зубчики;
гострий перець (невеликий) - 1 шт.;
зелень петрушки і кропу - 1 пучок;
оливкова олія - 6 ст. л.;
лимонний сік - 1 ст. л. або за смаком;
сіль - за смаком;
картопля (середня / велика) - 5-6 шт.;
борошно - 1 ст. л.;
сіль - 1 ч. л.;
порошок солодкої паприки - 1 ч. л.
Інгредієнти: філе курячої грудинки - 2 шт. (по 250 г);
часник - 3 зубчики;
оливкова олія - 2 ст. л.;
соєвий соус - 3 ст. л.;
сушені трави - 2 ч. л.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.