Готуємо грибну юшку з квасолею.
Що приготувати з сушених грибів? Що приготувати з квасолі? Приготуйте на обід, на вечерю дуже смачну та ситну страву з сушених грибів та квасолі за даним рецептом.
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-літрову каструлю.
Сушені лісові гриби і червону квасолю замочити у холодній воді на 2-3 год або на ніч.
Гриби промити. Залити чистою водою. Гриби варити 1 год.
Квасолю промити. Залити чистою водою. Квасолю варити до готовності.
Моркву нарізати півкружальцями. Цибулю нарізати чвертькільцями. В каструлі розігріти соняшникову рафіновану олію. Викласти цибулю з морквою. На середньому вогні смажити 10 хв.
Додати борошно. Смажити 2 хв.
Додати томатну пасту. Смажити 2 хв.
Додати варені гриби з відваром.
Додати варену квасолю з відваром.
Додати нарізану невеликими брусками картоплю.
Долити воду до повної каструлі. Посолити, поперчити за смаком. Вміст каструлі довести до кипіння, зняти піну і варити 15 хв.
Додати хмелі-сунелі і лавровий лист. Варити 5 хв.
Додати вичавлений часник і подрібнену зелену цибулю. Поварити ще 1 хв і відставити з вогню.
Грибна юшка з квасолею готова.