Інгредієнти: буряк - 1 кг;
соняшникова рафінована олія - 100 мл;
цибуля ріпчаста - 100 г;
сіль - 2 ч. л.;
цукор - 2 ч. л.;
коріандр мелений - 2 ч. л.;
чорний мелений перець - 1/2 ч. л.;
часник - 5-7 зубчиків (залежить від розміру);
оцет 9% - 2-3 ст. л.
Інгредієнти: шампіньйони - 600 г;
фіолетова цибуля - 80 г;
гострий перець - півстручка;
корінь імбиру - 10 г;
часник - 3-4 зубчики;
зелень петрушки;
соняшникова рафінована або оливкова олія;
цукор - 1 ст.л.;
лимонний сік - 30 мл;
соєвий соус - 3 ст.л.;
сіль - за смаком.
Інгредієнти: варені накруто яйця - 5-6 шт.;
часник - 2 зуб.;
молоко - 2 ст.л.;
зелень петрушки (дрібно порізана) - 2 ст.л.;
чорний мелений перець - за смаком;
діжонська гірчиця - 2 ч.л.;
червоний винний оцет - 2 ч.л.;
вода - 1 ст.л.;
сіль - за смаком;
чорний мелений перець - за смаком;
оливкова олія - 60 мл.
Інгредієнти: баклажани (середнього розміру) - 6 шт.;
зелень петрушки (без грубих стебел) - 100 г;
часник - 10 великих зубчиків;
винний оцет і лимонний сік - 3 ст. л. (по 1.5 ст. л.);
оливкова олія - 8 ст. л.;
сіль - 2 ч. л. або за смаком.
Інгредієнти: авокадо стигле - 2 шт.;
помідор стиглий - 1 шт.;
сік невеликого лайма;
цибуля шалот (у мене ріпчаста) - 25 г;
зелень петрушки чи кінзи - кілька гілочок;
перець чілі (невеликий) - 1 шт.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком.
Інгредієнти: Оселедць слабосолений (у мене філе) - 400 г;
яйця - 3 шт.;
ріпчаста цибуля - 150 г;
яблуко кисле - 100 г;
вершкове масло - 50-80 г;
зелена цибуля - за бажанням.
Інгредієнти: нут сухий - 200 г;
кунжутна паста (тахіні) - 2 ст. л.;
лимонний сік - 2 ст. л. або за смаком;
часник - 2-3 зубчика;
зіра - 1/2 ч. л.;
солодка мелена паприка (за бажанням) - 1/2 ч. л.;
оливкова олія - 2-3 ст. л.;
сіль - за смаком.
Інгредієнти: яйця курячі - 2 шт.;
молоко - 300 мл;
пшеничне борошно в / г - 150 г;
цукор - 2 ч. л.;
сіль - 1 / 3 ч. л.;
пастоподібний кисломолочний сир (у мене 5 %) - 200 г;
вершкове масло - 80 г;
сметана (20 %) - 50 мл;
лимонний сік - 1 ч. л. або за смаком;
зелень кропу - 2-3;
копчений лосось чи сьомга - 250 г.
Інгредієнти: пісочні тарталетки (маленького розміру) - 13-14 шт.;
підкопчений лосось чи сьомга - 150 г;
стигле авокадо - 200 г;
вершковий сир - 150 г;
лимонний сік - 1-2 ч. л.;
зелень кропу - 2-3 гілочки.
Інгредієнти: куряча печінка - 500 г;
ріпчаста цибуля - 200 г;
морква - 100 г;
вершкове масло - 100 г;
мелений мускатний горіх - 1 / 2 ч. л. або за смаком;
коньяк - 3 ст. л.;
сіль, чорний мелений перець - за смаком;
рафінована соняшникова олія - для смаження.