Готуємо Буряк по-корейськи.
Як смачно приготувати буряк? Готуємо буряк по-корейськи! Просто корисно і неймовірно смачно.
Почищений буряк натерти на терці для корейської моркви.
Додати сіль і цукор. Перемішати. Залишити на 20 хв. Сік, який виділиться, за бажанням, можна злити, але буряк не відтискати!
Додати оцет 9%.
Часник вичавити гіркою на буряк. На часник висипати мелений коріандр, чорний мелений перець.
Ріпчасту цибулю нарізати дрібним кубиком. На сковороді розігріти соняшникову рафіновану олію, викласти нарізану цибулю і смажити до золотистого кольору.
Розжарену олію разом з цибулею вилити на часник зі спеціями. Перемішати.
Миску з буряком накрити кришкою. Помістити в холодильник мінімум на 2 год. Буряк по-корейськи з готовий.