Форшмак

Форшмак.
Інгредієнти:
  • оселедць слабосолений (у мене філе) - 400 г
  • яйця - 3 шт.
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • яблуко кисле - 100 г
  • вершкове масло - 50-80 г
  • зелена цибуля - за бажанням
Форшмак. Інгредієнти.

Приготування закуски форшмак.

Форшмак – популярна закуска єврейської кухні. Пропоную класичний варіант цієї страви, до складу якої входять оселедець, яйця, цибуля, яблука. Сюди ще часто додають картоплю відварену в мундирах і / або хліб розмочений в молоці. Але оскільки така закуска, як правило, подається на підсмажених скибках хліба, то ці інгредієнти (картоплю і хліб) до самої страви я б не радила додавати. Але це на мій смак :)

Яйця варяться.
Яйця відварити накруто, вистудити в холодній воді і очистити від шкаралупи.
Шматки оселедеця.
Філе оселедеця порізати на шматки.
Порізані картопля і цибуля.
Цибулю і яблуко почистити і розрізати на кілька частин. Яблуко очистити від серцевини.
Пропущені через м’ясорубку оселедець, варені яйця, яблука зі шматочками масла.
Філе оселедця, яйця, цибулю і яблуко вперемішку пропустити через м’ясорубку, додати розм’якле масло, все ретельно перемішати ложкою. За бажанням, форшмак помістити в холодильник.
Форшмак готовий.
Для подачі цієї страви рекомендую скибки хліба підсмажити / підсушити з обох боків на сухій сковорідці. На хліб викласти форшмак і притрусити нарізаною зеленою цибулею. Закуска форшмак готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 10467
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2019-03-28
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (0):
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору