Приготування запеченої картоплі.
Готуємо запечену картоплю з пікантним зеленим соусом. Рецепт простий, а страва дуже смачна :)
В тарілку викладіть борошно, сіль і порошок солодкої паприки. Все перемішайте.
Добре помиту і ще вологу картоплю запаніруйте в борошні...
і викладіть у форму для запікання. Помістіть у заздалегідь розігріту до 220 °С духовку на 50-60 хв. (залежно від розміру картоплі).
Готуємо соус. В миску викладіть часник (подрібнений ножем або вичавлений через прес для часнику), гострий перець (очищений від насіння і дрібно нарізаний), зелень петрушки та кропу (також дрібно нарізану), лимонний сік і олію. Все добре посоліть, перемішайте. Наш пікантний соус готовий.
Гарячу картоплю розріжте навпіл і щедро полийте соусом. Запечена картопля з пікантним соусом готова :)