Приготування десерту «Мандарини в білому шоколаді».
А ось і ще один рецепт для новорічного столу. Цього разу це смачний десерт з мандаринками, звісно :), і ніжним кремом з білого шоколаду. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій десерту.
Нехай Новий Рік, що наступає, друзі, для всіх буде радісним, щасливим і смачним! :)
Готуємо крем. В невелику каструлю викласти поламаний шоколад, влити вершки. Поставити на маленький вогонь і, помішуючи, повністю розтопити шоколад. До кипіння суміш доводити не потрібно.
Розтоплений шоколад та вершки повністю вистудити. Додати несолодкий натуральний йогурт…
… і перемішати вінчиком до однорідності. Готовий крем помістити на 1-2 год. в холодильник, щоб він схопився.
А тим часом слід підготувати мандарини. Дольки мандаринів слід очистити від прожилок. Я очистила ще від плівочок, але це не обов’язково. Десертний посуд почергово заповнити кремом і дольками мандаринів.
Зверху посипати тертим шоколадом і/чи подрібненими горішками. Десерт «Мандарини в білому шоколаді» готовий. Подавати десерт охолодженим.