Підписуйтесь на наш Youtube канал, тисніть на дзвіночок, щоб отримувати сповіщення про нові відеорецепти! Будемо дуже раді вам :) Дякуємо :)
Інгредієнти:
кисломолочний сир 5% - 400 г
яйце (невелике) - 1 шт.
манка (дрібного помолу) - 2-2,5 ст. л. (залежить від вологості сиру)
цукор - 1,5 ст. л.
ванільний цукор - 1 ч. л.
дрібка солі
А також:
соняшникова рафінована олія - для смаження
варення, сметана - для подачі
пшеничне борошно - для формування сирників
Готуємо сирники з манкою.
М'який "немокрий" кисломолочний сир розім’яти виделкою.
До сиру розбити одне яйце. Додати манну крупу дрібного помолу. Додати цукор, ванільний цукор і дрібку солі. Перемішати.
Миску з тістом накрити харчовою плівкою, помістити в холодильник на 30 хв.
На присипаній борошном стільниці розкачати тісто ковбаскою діаметром 4-5 см. Розрізати на частини товщиною 2-3 см.
Кожну частину тіста обваляти в борошні і сформувати сирники.
У мене вийшло 12 сирників :)
На сковорідці розігріти соняшникову рафіновану олію. Викласти сирники, смажити на невеликому вогні до рум'яної скоринки з обох боків. Подавати з улюбленим варенням та сметаною :) Ніжні сирники з манкою готові :)