Приготування піци по-неаполітанськи.
Із вказаної кількості інгредієнтів ми отримаємо дві великі піци, діаметром 30-33 см.
Цибулю і перець порізати кружальцями. Порізаний перець відокремити від насіння, воно нам не знадобиться.
Готове тісто обім’яти, розділити на дві частини і одну частину трохи розкачати на присипаній борошном стільниці. Потім тісто викласти на присипане борошном деко і руками розтягнути його до потрібного розміру (30-33 см). Інші інгредієнти також розділити на 2 частини, – розраховуємо на дві піцци. Корж змастити томатним соусом.
На змащений томатним соусом корж викласти цибулю, гострий перець, анчоуси і каперси.
Зверху викласти шматочки моцарели.
Випікати піцу у заздалегідь розігрітій до 220°С духовці, приблизно 15 хв. Піца по-неаполітанськи (з анчоусами і каперсами) готова. Таким чином спекти ще одну піцу.