Готуємо начинку. Цибулю нарізати дуже тонкими півкільцями, додати олію...
... орегано і сіль. Все добре перемішати.
Готове тісто обім’яти, розділити на дві частини і одну частину трохи розкачати на присипаній борошном стільниці.
Потім тісто викласти на змащене олією чи присипане борошном деко і руками розтягнути його до потрібного розміру (30-33 см).
Корж змастити 1 / 2 частиною томатного соусу.
На соус викласти 1 / 2 частину цибулі.
З тунця злити олію, викласти на тарілку і розім’яти виделкою. Далі рівномірно викласти 1 / 2 частину тунця.
На тунець викласти половину оливок. Випікати піцу в розігрітій до 220 °С духовці протягом 10-15 хв. Піца з тунцем і цибулею готова. З решти інгредієнтів таким самим чином спекти ще одну піцу.