Пшоняна каша з гарбузом та медом
Інгредієнти:
- гарбуз - 700 г
- пшоно - 1 склянка (200 мл)
- вода - 400 мл
- родзинки - 2 ст. л.
- барбарис - 2 ч. л.
- цукор - 2 ст. л.
- сіль - 1 / 2 ч. л.
- вершкове масло - 50 г
- імбир (порошок) - 1 / 2 ч. л.(за бажанням)
- мед - за смаком

Приготування пшоняної каші з гарбузом та медом.
Гарбуз очистити від шкірки та насіння і порізати кубиками зі стороною 1-1,5 см. Викласти в каструлю, залити водою і на великому вогні довести до кипіння.
Пшоно промити до чистої води. Також промити родзинки та барбарис.
Коли вода закипить, до гарбуза додати сіль, цукор, імбир, пшоно, родзинки та барбарис. Злегка перемішати, довести до кипіння, накрити кришкою і вже на малому вогні варити 15 хв.
Потім на кашу рівномірно викласти шматочки вершкового масла, щільно накрити кришкою і помістити в розігріту до 150 °С духовку ще на 15 хв.
Кашу перемішати, розкласти в порційні тарілки і полити медом. Пшоняна каша з гарбузом та медом готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!