Гарбуз очистити від шкірки та насіння і порізати кубиками зі стороною 1-1,5 см. Викласти в каструлю, залити водою і на великому вогні довести до кипіння.
Пшоно промити до чистої води. Також промити родзинки та барбарис.
Коли вода закипить, до гарбуза додати сіль, цукор, імбир, пшоно, родзинки та барбарис. Злегка перемішати, довести до кипіння, накрити кришкою і вже на малому вогні варити 15 хв.
Потім на кашу рівномірно викласти шматочки вершкового масла, щільно накрити кришкою і помістити в розігріту до 150 °С духовку ще на 15 хв.
Кашу перемішати, розкласти в порційні тарілки і полити медом. Пшоняна каша з гарбузом та медом готова.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 9830
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2015-03-06
Поділіться рецептом з друзями :)
Коментарі до цього рецепта (4):Ірина | 2017-12-06
Надзвичайно смачна каша. Ми зробили без барбарису (не було), але додали трохи кориці. І закинули все разом в мультиварку – так що ще й надзвичайно простий рецепт. Дякую:)