Часниковий суп з брюсельською капустою
Інгредієнти:
- бульйон м'ясний - 2 л. (можна використати кубик)
- брюсельська капуста - 200 г
- картопля - 500 г
- болгарський перець - 150 г
- морква - 100 г
- цибуля - 100 г
- часник - 7 зубчиків
- зелень кропу, лавровий лист
- сіль, перець
- олія для зажарки
- сметана (при подачі)
Приготування:

Брюссельську капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв. і відкинути на друшляк.

Картоплю почистити, нарізати кубиками.

Перець помити, очистити від плодоніжки і насіння та нарізати соломкою.

В киплячий бульйон покласти картоплю.

Потім покласти перець.

Слідом за перцем в каструлю додати брюссельську капусту. Довести до кипіння, посолити і варити 15 хв.

Тим часом почистити і нарізати дрібними кубиками цибулю.

Моркву почистити і натерти на крупній терці.

Моркву з цибулею обсмажувати приблизно 10 хв., помішуючи.

Кріп дрібно посікти.

В каструлю додати зажарку і поварити ще 5 хв.

Потім витиснути часник.

Слідом додати кріп і лавровий лист. Тоді відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.

Часниковий суп з брюсельською капустою готовий.
Суп подавати зі сметаною.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!