Часниковий суп з брюсельською капустою

Часниковий суп з брюсельською капустою. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • бульйон м'ясний - 2 л. (можна використати кубик)
  • брюсельська капуста - 200 г
  • картопля - 500 г
  • болгарський перець - 150 г
  • морква - 100 г
  • цибуля - 100 г
  • часник - 7 зубчиків
  • зелень кропу, лавровий лист
  • сіль, перець
  • олія для зажарки
  • сметана (при подачі)
Часниковий суп з брюсельською капустою.
Приготування:
Брюсельська капуста вариться.
Брюссельську капусту промити, покласти в киплячу воду на 2 хв. і відкинути на друшляк.
Нарізана картопля.
Картоплю почистити, нарізати кубиками.
Нарізаний соломкою перець.
Перець помити, очистити від плодоніжки і насіння та нарізати соломкою.
Кладемо картоплю в каструлю.
В киплячий бульйон покласти картоплю.
Кладемо перець в каструлю.
Потім покласти перець.
Додаємо в каструлю брюссельську капусту.
Слідом за перцем в каструлю додати брюссельську капусту. Довести до кипіння, посолити і варити 15 хв.
Порізана кубиками цибуля.
Тим часом почистити і нарізати дрібними кубиками цибулю.
Потерта на крупній терці морква.
Моркву почистити і натерти на крупній терці.
Цибуля з морквою обсмажуються.
Моркву з цибулею обсмажувати приблизно 10 хв., помішуючи.
Посічений кріп.
Кріп дрібно посікти.
Додаємо в каструлю зажарку.
В каструлю додати зажарку і поварити ще 5 хв.
Витискаємо в каструлю часник.
Потім витиснути часник.
Додаємо кріп і лавровий лист.
Слідом додати кріп і лавровий лист. Тоді відставити з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 10 хв.
Часниковий суп з брюсельською капустою готовий.
Часниковий суп з брюсельською капустою готовий.
Суп подавати зі сметаною.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 18883
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-11-23
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (10):hanna | 2012-02-08
Просто. Красиво. Смачно.
Марія | 2013-06-17
А брюссельська капуста не гірчить? Дякую)))
Ліля | 2013-11-17
Дуже смачно!!! Дякую за прості та смачні рецепти))
Люба | 2013-11-17
На здоров’я :)
Лена | 2014-10-10
Моїй родині сподобалось. Клас!
Наташа | 2015-11-17
Дуже Вам дякую за такий чудовий рецепт!
Наталія | 2020-01-04
Дякую за чумовий рецепт! Всі хто пробував на смак дивувалися. Дякую!
Люба | 2020-01-05
Прошу 😊
Сергій | 2020-01-09
Не гірчить, бо проварена попередньо пару хвилин. Дякую за рецепт!👌
Люба | 2020-01-10
На здоров’я 😉
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору