Приготування супу-пюре з кабачків:
Кількість інгредієнтів розрахована на 4-5 порцій.

Цибулю почистити, порізати кубиками.

Часник подрібнити ножем.

Моркву почистити, нарізати кільцями, або потерти на крупній терці.

500 г кабачків почистити, нарізати невеликими кубиками. 100 г залишити для смаження.

Картоплю почистити, нарізати маленькими брусками.

В каструлі розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником до прозорого стану цибулі.

Потім додати моркву, перемішати і разом з цибулею смажити 3-4 хв.

Після цього додати кабачки, перемішати і все разом тушкувати 5 хв.

Додати картоплю, перемішати.

Посолити, поперчити, додати карі, перемішати.

Слідом додати вершки ...

... і воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 15-20 хв. до готовності картоплі.

Потім овочі подрібнити блендером до стану пюре.

Батон нарізати кубиками 1х1 см і обсмажити на вершковому маслі.

100 г відкладених кабачків нарізати тонкими кільцями, змастити їх олією і обсмажити на сковорідці-гриль.

Суп розлити в порційні тарілки, викласти грінки і підсмажені кабачки. Суп-пюре з кабачків готовий.