Суп-пюре з кабачків

Суп-пюре з кабачків. Рецепт приготування.
Інгредієнти:
  • кабачки - 600 г
  • картопля - 250 г
  • морква - 150 г
  • ріпчаста цибуля - 150 г
  • часник - 2-3 зубці
  • вершкове масло - 70 г
  • вода - 600 г
  • вершки (10 %) - 100 г
  • карі - 1 ч. л.
  • сіль, чорний мелений перець
  • батон - кілька скибок (для грінок)
Суп-пюре з кабачків.
Приготування супу-пюре з кабачків:

Кількість інгредієнтів розрахована на 4-5 порцій.

Нарізана кубиками цибуля.
Цибулю почистити, порізати кубиками.
Подрібнений часник.
Часник подрібнити ножем.
Порізана кільцями морква.
Моркву почистити, нарізати кільцями, або потерти на крупній терці.
Порізані кубиками кабачки.
500 г кабачків почистити, нарізати невеликими кубиками. 100 г залишити для смаження.
Порізана кубиками картопля.
Картоплю почистити, нарізати маленькими брусками.
Цибуля з часником смажаться.
В каструлі розтопити вершкове масло і обсмажити цибулю з часником до прозорого стану цибулі.
Додаємо моркву.
Потім додати моркву, перемішати і разом з цибулею смажити 3-4 хв.
Додаємо кабачки.
Після цього додати кабачки, перемішати і все разом тушкувати 5 хв.
Додаємо картоплю.
Додати картоплю, перемішати.
Солимо, перчимо, додаємо карі.
Посолити, поперчити, додати карі, перемішати.
Додаємо вершки.
Слідом додати вершки ...
Додаємо воду.
... і воду. Довести до кипіння, накрити кришкою і на малому вогні варити 15-20 хв. до готовності картоплі.
Подрібнюємо суп блендером.
Потім овочі подрібнити блендером до стану пюре.
Смажимо грінки.
Батон нарізати кубиками 1х1 см і обсмажити на вершковому маслі.
Підсмажуємо кабачки.
100 г відкладених кабачків нарізати тонкими кільцями, змастити їх олією і обсмажити на сковорідці-гриль.
Суп-пюре з кабачків готовий.
Суп розлити в порційні тарілки, викласти грінки і підсмажені кабачки. Суп-пюре з кабачків готовий.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!
Кількість переглядів: 66852
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2012-07-06
Поділіться рецептом з друзями :)

Коментарі до цього рецепта (17):hanna | 2012-07-06
Щось новеньке і несподіване. Обов’язково приготую.
Олег | 2012-08-29
Мені подобається що ви показуєте весь процес у фотографіях.
Таня | 2013-08-19
Неперевершено! На 100! Спасибі!!!
Люба | 2013-08-19
Таня, на здоров’я :)
Наталка | 2014-03-14
Щойно приготувала. Суп - бомба! Дякую за суперовий рецепт!
Діана | 2014-09-12
Дуже смачний супчик! Дякую за простий рецепт!
Люба | 2014-09-12
На здоров’я :)
Оксана | 2014-09-22
Просто бомбезний супчик!!!!!! Вже вкотре готую, моїм коханим до вподоби, дякую!!!!!
Люба | 2014-09-22
На здоров’я :)
Юлія | 2015-07-16
Супер! Так і не скажеш, що суп з кабачків, адже їх зовсім не чути)))
Уляна | 2015-09-06
Дуууже смачно!! Дякую за чудовий рецепт!
Галина | 2016-06-13
Щойно приготувала -смакота!!! Зверху посипала фетою, а сухарі зробила з житнього хліба.
Ольга | 2018-08-06
Смачний!!! Дієтичний! Дякую!
Люба | 2018-08-07
Прошу :)
Ірина | 2019-02-19
Не сподівалася такого смаку від кабачків)) Дякую, сподобалося)
Світлана | 2022-08-19
Смачно!
Наталка | 2022-08-26
Дуже смачно :)
Додати Ваш коментар:

Введіть символи з картинки:*

UA RU
Нагору