Оладки з кабачків
Інгредієнти:
- молоді кабачки (цукіні, патісони) - 500 г
- часник - 2 зубці
- яйця - 5 шт.
- борошно - 4 ст. л.
- зелень петрушки
- сіль, чорний мелений перець до смаку
- олія для смаження
При подачі:
- майонез
- часник (за бажанням) - 1 зубчик можна витиснути до майонезу
- помідори
Приготування:

Кабачки натерти на крупній терці, посолити і залишити на 10 хв., щоб вони виділили сік. Потім відтиснути терті кабачки від соку.

Поперчити і збити яйця.

Подрібнити зелень петрушки і часник (2 зубчики).

Змішати зі збитими яйцями подрібнені часник і петрушку.

Підготовлені кабачки додати в посудину з яйцями, перемішати, при потребі досолити.

Додати борошно і знову перемішати.

У сковорідку налити олію, розігріти і посмажити оладки. Оладки з кабачків готові.
При подачі змастити оладки майонезом з часником, викласти зверху нарізаний кружальцями помідор і прикрасити петрушкою.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!