
Булочку розмочити в холодній воді.

Цибулю очистити і нарізати дрібними кубиками.

З кукурудзи злити рідину.

Зелень петрушки дрібно посікти.

Зелену цибулю також дрібно порізати.

В велику посудину викласти фарш, дрібно нарізану цибулю (1 / 3 частину відкласти для підливи), яйце і відтиснену від води булочку. Посолити, поперчити і добре вимісити рукою.

До фаршу викласти кукурудзу, зелень петрушки і цибулі. Знову добре вимісити.

Перець підготувати до фарширування: зрізати верхні частини з плодоніжками, очистити від насіння і перегородок.

Підготовлені перці наповнити фаршем.

Помідор очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками.

У каструлі, де буде готуватися перець, на оливковій олії підсмажити цибулю, що залишилася, до прозорого стану.

Додати нарізані помідори, добре посолити і на середньому вогні припустити 5-7 хв, періодично помішуючи.

Потім в каструлю викласти перець, як на фото, і долити 100 мл води.

Накрити кришкою, швидко довести до кипіння.

Потім перець притрусити тертим на крупній терці сиром і запікати у розігрітій до 200 °С духовці, приблизно 45 хв.
За бажанням сир можна додати за 5 хв. до готовності.

Фарширований перець готовий.