Грибний суп-пюре
Інгредієнти:
- цибуля-порей - 2 стебла
- вершкове масло - 2 ст. л.
- м'ясний бульйон - 700 мл.
- картопля - 400 г
- сметана - 4 ст. л.
- вершки - 200 мл.
- шампіньйони - 200 г
- мускатний горіх (потерти, або порошок) - 0,5 ч. л.
- сіль, перець до смаку
- хліб тостерний
Приготування:

Цибулю-порей нарізати кружальцями і протушити помішуючи на 1 ст. л. вершкового масла під кришкою.

Тушену цибулю-порей додати до бульйону.

Почистити, нарізати кубиками картоплю і додати до бульйону. Варити 20 хв., потім подрібнити блендером до однорідної маси.

Подрібнити гриби і обсмажити до золотистого кольору на 1 ст. л. вершкового масла.

В пюре додати 4 ст. л. сметани, 200 г вершків, 0,5 ч.л. мускатного горіху, сіль, перець, помішати суп.

Додати обсмажені шампіньйони і довести до кипіння.

Грибний суп-пюре готовий.
Подавати з грінками, прикрасити зеленню.
Сподіваюсь, Вам сподобається. Смачного!