Подавати з грінками, прикрасити зеленню.
Кількість переглядів: 17434
Автор рецепту: Люба
Дата додавання: 2011-08-21
Суп – суперовий. Приготувала з нагоди візиту куми (в неї чоловік відомий шеф-кухар).одним словом – здивувала гостей. Ніяк не хотів вірити, що суп зі звичайних печериць, сперечався зі мною, бо вважав, що я додала білі гриби, як мінімум... дякую за чудовий рецепт!
А можна використати ріпчасту цибулю замість порею? Зимою напевно порею нема.
Людмило, взимку порей продається в магазинах, і на ринку придбати можна. Але ріпчасту цибулю теж можна використати.
Чергова страва, яку я приготувала за допомогою Вашого сайту і не розчарувалась :) Дуже смачний і вишуканий суп, справжня родзинка на святковому столі!