Приготування закуски з оселедця, моркви і плавлених сирків.
Зазвичай, таку закуску використовують як намазку на хліб. Також її можна подавати на пластинках вареної картоплі.

Моркву помити і відварити.

Потім очистити її від шкірки і порізати дрібними кубиками.

Очищене від шкірки філе оселедця разом із плавленим сирком порізати невеликими шматками і вперемішку пропустити через м’ясорубку.
Разом з оселедцем і плавленими сирками через м’ясорубку можна пропустити також моркву, але, якщо її окремо порізати, страва матиме гарніший вигляд.

В посудину викласти пропущені через м’ясорубку філе оселедця і плавлені сирки, порізану моркву і розм’якле масло.

Поперчити і все перемішати.

Закуска з оселедця, моркви і плавлених сирків готова.